måndag 23 juli 2018

"Skena arena" är historia, nu ser vi FRAMÅT!

Idrottshallen i Vimmerby har fått nytt golv och en ny vikvägg. OCH skenan är borta. 

Vi i Centerpartiet har länge arbetat hårt för att föreningslivet och skolidrotten i Vimmerby ska kunna utvecklas genom ett nytt hallgolv och en ny vikvägg i Idrottshallen. Detta är ett av de steg som vi vill att kommunen tar. Vi är tacksamma för att Socialdemokraterna och Moderaterna trots att man röstade avslag på vår motion om att renovera idrottshallen ändå till slut beslutade att göra det som vi i Centerpartiet hade beskrivit i motionen. Om vi varit vid makten hade renoveringen gjorts för flera år sedan? Vimmerby behöver ett mer handlingskraftigt och lyssnande ledarskap. 

Nu kan Vimmerby innebandyklubb spela seriematcher utan att bollen hoppar snett vid skenan. Skaderisken är också borta nu när de lösa skruvarna inte längre finns i golvet. 

”Skena Arena” är nu historia! Nu ser vi FRAMÅT!

Peter Karlsson
Ingela Nilsson Nachtweij
Centerpartiet i Vimmerby

PS. Centerpartiet  lämnade in en motion i april 2017 om att renovera idrottshallen. I augusti hade inget hänt med motionen eller hallens renovering så då skrev jag detta blogginlägg. Det lästes av nästan 1400 personer och kanske bidrog till att hallen nu är renoverad. Jonas Friberg och Janne Edvardsson är två personer som arbetat och arbetar hårt för VIBK och de ska tackas för sina insatser för kommunens innebandyaktiviteter för barn och unga i kommunen. Jag gläds med att de kan få känna att kommunens politiker lyssnat sent omsider efter många påstötningar. Tony Frid ska också nämnas liksom Linda Södergren och många fler ledare för innebandyn i Vimmerby. 

https://ingelann.blogspot.com/2017/08/idrottshallens-golv-behover-bytas-och.html

DS





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar