måndag 5 juli 2010

Hultsfred, hur ska det gå?

Regionen har förlorat en attraktion och ett varumärke. Peace and Love i Borlänge sålde 42 000 biljetter. Vad har gått snett för Hultsfred?

Börja om och göra rätt eller begrava den 24-åriga sagan? Vet inte vad jag tycker är bäst för Hultsfred. Inser bara att det krävs mycket energi och resurser för att orka börja om. Muskelkraften tröt och Hultsfred orkade inte. Jag sörjer med Hultsfred även om det var väntat då det varit problem länge med Hultsfreds koncept. Men att det skulle bli så drastiskt och att så många unga människor skulle bli lurade på 1395 kr av Hultsfred. Det var mycket oväntat och sorgligt och det drabbar givetvis hela närområdet.

Men det finns andra som orkar, vågar och vill...G&B-arena lockade 5500 personer. Visfestivalen i Västervik kommer att locka storpublik liksom Winnerbäck i Västervik. Folkrace i Vimmerby och Bullerby cup liksom ALV känns etablerade och starka som attraktioner men trygghet skapar inte dynamik. Företagsamhet och fantasi måste alltid vara en ingrediens i publikberoende aktiviteter. Det kanske saknades i Hultsfred på slutet...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar