måndag 31 december 2018

Gott Nytt År med fokus framåt

Nästa vecka kommer min KSO-blogg att vara klar för användning. Jag kommer att blogga en gång i veckan och troligen blir det söndagskvällar med fokus på kommande vecka.

Ett blogginlägg här med fokus på framtiden kan jag inte avstå så här på årets sista dag. En sammanfattning av årets händelser i kommunen finns på Carolina Leijonrams blogg: http://kommunchefvimmerby.blogspot.com/2018/12/dags-att-summera-2018.html#more

Nästa vecka händer följande:

Onsdag: Första dagen som KSO. Ola Gustafsson , Marie Nicholsson och jag kommer att träffas i samband med att vi alla flyttar in i våra kontor i Stadshuset. Vi kommer att dra upp riktlinjerna för vårt arbete och rutiner för hur vi ska få ett bra samarbete. Inte minst avstämning och planering av våra kalendrar så att vi kan vara så tillgängliga som möjligt och delta i så många aktiviteter som möjligt. Hur vi helt enkelt täcker upp för varandra när möten krockar osv. En effektiv ärendeberedning kopplat till KS, KF och utskotten måste vi få till och bättre processer för stora projekt samt igångsättning av alla investeringar som planeras i början av året så att de hinner verkställas 2019.

Torsdag: Vigselsamtal och julfest i Dabbetorp på kvällen

Fredag: Avstämning inför upptaktsträffen den 17/1 med koncernledning och alla presidier inkluderat oppositionen och gruppledarna för de två partier som inte har någon presidiepost. Erfarenhetsutbyte med alla utsedda vigselförrättare för 2019-2022. Therese Jigsved, Kristina Alsér, Marie  Nicholsson,    Helen Nilsson, Leif Larsson och jag. 2018 förrättades 47 vigslar vilket är ett rekordstort antal. Jag har  bjudit in till detta möte för att vi ska leverera ännu bättre och fler vigslar i Vimmerby .


Jag har sammanställt en lista med frågor som vi ska plocka ner tillsammans och få fram en strategi för utifrån ett brett perspektiv för kommunens medborgares bästa.


Bredare budgetberedning, bättre budgetdisciplin och mer fokus på den miljard som vi inte diskuterat noggrant under de två senaste årens budgetberedningar.

Förskolebygget i Nybble inkluderat kvälls- och nattbarnomsorg, igångsättning

ITSAM och vår beställarkompetens av IT

Bolagsstyrning, Vd Vimarhem mm

Relation samhällsbygg och VEMAB 

Vectura

Äldreboenden, 

Bygge av HR- avdelning med fokus på förebyggande arbete och hälsa

Inkludering


Digitaliseringsstrategi

Grundskolans lokalbehov i tätorten kopplat till Vimmerby arena

Föreningsbidragen 

Kulturskolans utvecklade samarbete med grannkommuner och region

Mötesplatser 
Vision utifrån SLUS

Entrén  

Kontaktcenter

Näringslivsarbete

Rådhusets användning

Turistbyråns utveckling

Tillväxt Vimmerby

Vimmerby marknader

Ärendeberedning

Ha nu ett gott slut och ett Gott Nytt År ! Tillsammans bygger vi vårt älskade Vimmerby starkare och tryggare med ansvar, mod och fantasi.

2 kommentarer:

 1. Du har mycket att ta tag i må jag säga. Jag önskar dig lycka till

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Dödsstavning
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera