måndag 4 juni 2012

Måndag morgon i Vimmerby

En härlig vecka framför mig. Idag möte på länsstyrelsen i Växjö om förnybar energi och energieffektivisering. Imorgon KS hela dagen. Vi ska diskutera hur Vimmerby kommun skall arbeta med IT och bredbandsutbyggnaden på landsbygden bland annat. En mycket viktig centerfråga då många kanske väljer bort att bo på landsbygden i framtiden om det inte finns bra infrastruktur där. Vägar av alla slag är centrala för att hela Vimmerby kommun skall leva och för att hela kommunens potential att växa och att hela kommunen skall få samma möjligheter.
Imorgon blir det också studentfirande av systerdotter som, gått engelska skolan i Strängnäs , natur-art- programmet. På onsdag skall nationaldagen firas på Näs. På torsdag ska jag på klimatfrukost hos Kristina på residenset och provköra elbilar. På fredag ska jag skriva projektansökningar för demoföretagsprojekt med LRF Sydost.
Sedan ska vi hinna med en liten sommarfest med ettan på Vimarskolan i Källängen på torsdag kväll. Hoppas på bra väder annars får vi väl flytta in på Källbackens fritis. På fredag fm är det vimarskolans show och då måste jag dit och filma äldsta dottern som ska spela fyrhändigt piano och dansa med gruppen Maddox. Maken arrangerar tillsammans med musikläraren Martin Snickars. Många begåvade tonåringar på Vimarskolan ska visa upp sina färdigheter. I år är det sång till gitarrspel som är mest populärt. Kulturen frodas i Vimmerby. Värdefullt för alla! Kultur gör livet värt att leva på många sätt och i olika dimensioner i vardagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar