tisdag 24 februari 2015

Krönsmons kostnader debatterades igår kväll

Anna Svensson och Micael Glennfalk försökte komma överens om investeringskostnader och driftkostnader för Krönsmon och Östra Ceos. Peter Karlsson som interpellerade kommunalrådet hade tyvärr förhinder att närvara på grund av att kommunfullmäktiges ordförande har valt att starta sammanträdet redan 17.30, vilket är svårt att hinna för många företagare eller butiksanställda. 

Anna Svensson och Micael Glennfalk delade nästan samma bilder dvs att etapp ett är budgeterad till 67 miljoner och att det använts 67 miljoner. Däremot så är etapp 2 budgeterad till 8.5 miljoner i ett KF-beslut men beräknad kostnad är i KF-handlingarna cirka 13 miljoner. Om dessa båda etapper är samma så krävs det ytterligare tilläggsanslag på 4,5 miljoner vilket Anna Svensson så förtjänstfullt påpekade. 

Ett tryckfel ska korrigeras och när det är gjort är redovisningen av kostnader för företagstomterna godkänd av KF. 

Nu hoppas vi att näringslivsenheten lyckas bra i sin marknadsföring och att broschyren som ska göras snart är färdig att användas. Hoppas att den kommer även i digital form så att exempelvis jag kan blogga och sprida info tillsammans med många andra engagerade lokalpatrioter. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar