fredag 12 mars 2010

Grattis VTN! Nu ska här bli torgutveckling som heter duga. Ni kommer att göra ett kanonjob. Jag är helt säker och vill stötta er på bästa sätt. Idéer finns det gott om och här stannar vi inte vid detta år utan målet är ständiga förbättringar och att inse att detta är en liten del i en större helhet av utveckling av vår kommun. Krafter måste till för att lyfta VIMMERBY. Vi har så mycket att vara stolta över och berätta om för besökare och de som kanske ser möjligheterna till att utvecklas tillsammans med oss som redan bor här. Välkomna alla som vill bidra till detta på ett positivt och kraftfullt sätt. Tillsammans kan vi skapa Sveriges bästa boplats och Sveriges bästa näringslivsklimat.

Det är ett roligt jobb vi har framför oss men också ett både stort och viktigt arbete där det gäller att kavla upp armarna som Birgitta Bergkvist brukar säga när hon beskriver hur det är att vara turistentreprenör. Att vara Vimmerbyambassadör är minst lika arbetskrävande men också så fantastiskt fullt av möjligheter att plocka fram och synliggöra. Stolta Vimmerbybor behövs som inte är blyga och hemmablinda. Dags att gå ut i världen, inte minst på sociala medier men även rent fysiskt på olika mötesplatser, och berätta om Vimmerbys fördelar och framtidsmöjligheter.

Här krävs också uppmuntran och hejarop till de som redan gör bra saker.
Idag skall Centerpartiet i Vimmerby dela ut en GULDKLÖVER till Odalcafeet i Vimmerby för deras förträffliga förmåga att hålla liv i en viktig mötesplats för företagare inom de gröna näringarna och inom hantverksyrken, Hit kan vem som helst komma med vilke klädkod som heslt , ta en fika och möta medmänniskor. Så vikitgt för ensamföretagare och för affärer mellan dessa företagare samt för trivseln. den sociala biten är den mest centrala delen i att ODAL-cafeet får en GULDKLÖVER av Centerpartiet i Vimmerby idag. Kom till ODAL kl 9 och dela på GULDKLÖVERTÅRTAN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar