måndag 15 mars 2010

Här blev en spännande koppling till Nilsson/ Högbergs inlägg i RUT-deabatten. De anser att ROT-avdrag sätter fart på landts basindustri och att det är viktigare än att sätta fart på landets tjänstesektor.

Vad är mest klimatsmart Annika och Helene? Behöver vi mer heminredning eller behöver vi tjänster som gör livet enklare och skönare att leva? Skatteavdrag för IT-tjänster är nästa förslag från oss i Centerpartiet. Kan ni stå bakom det?

Det kan ju exempelvis bidra till mindre resande om människor kan kommunicera digitalt istället för att mötas fysiskt även om det fysiska mötet är oslagbart vid all kommunikation så kankse hälften av alla våra möten ändå kan bespara oss både miljön och stressen att hinna med alla fysiska möten. Men framförallt kan det bidra till att unga människor med hög utbildning kan våga starta eget inom denna tjänstesektor. är det fel att vara IT-piga i era ögon. Spelar det egentligen någon roll vem som köper tjänsterna när det blir jobb som kan försörja familjer och ge livskvalité på flera plan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar