måndag 31 maj 2010

Kulturskolan blommar...

Sitter på Allaktivitetshuset och väntar på MOVE, Kulturskolans dansavslutning. I år har Kulturskolan blommat ut och verkligen blivit en bred kulturskola med inte bara instrumentundervisning och elevkonserter. Nu är det film , dans, musikal och teater mm.

Men vad ska huset heta där mycket av Kulturskolans kreativa verksamhet äger rum. Allaktivitetshuset går tyvärr inte att säga men beskriver ju bra vad det är och ännu mer utvecklas till. Det har redan funnits en namntävling. Dags att utlysa ännu en så att det går att prata om en så viktig plats i vardagen. Jag drar ner till Allaktivitetshuset känns inte klockrent. Vad säger din ungdom? Bara aktivtetshuset är bättre men inget kul. Vad tycker du?

"Kreaktivitetshuset" är ju också lite krångligt att säga men beskriver kombinationen av kreatvitet och aktivitet som kan skapa så mycket livsglädje och företagsamhet.

Växthuset eller plantskolan gillar ju en biolog som jag men beskriver ju inte riktigt vad huset har för ambitioner med mötet mellan olika åldrar.

Yvve säger att det i namntävlingen föreslogs Fabriken som namn eller Vita huset, Mästerveket. Här fanns härliga förslag men de gillades inte av nämnden. Vad tycker ni som läser detta? Jag tycker minsann att man ska lyssna på ungdomarnas förslag: Jag röstar för Mästerverket .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar