torsdag 21 juli 2011

Ny partiledare?

DN idag. Elva centerpartister beskriver vilken typ av ledare som vi behöver. Jag instämmer och vill även här bemöta Peter Högbergs återkommande attacker på Centerpartiet. Han skriver både det ena och det andra om Centerpartiet och kritiserar starkt vårt parti och sitt eget parti på sin blogg.

"The bottom is nådd" på din blogg nu , Peter Högberg! Lyft kvalitén och beskriv den politik som du vill ha. Socialdemokraterna behöver verkligen inte mer kritik från de egna leden, men ju mer ni bråkar desto bättre är det ju för alliansen. Kritik föder inte kreativitet utan den söndrar och förstör om den inte är konstruktiv. Den varan saknas bland Högbergs tankar tyvärr.

Centerpartiet är alliansens gröna röst och vill fortsätta att vara det oavsett vad enstaka sossebloggare påstår. Syftet och agendan är oklar med alla dessa attacker. Jag har i alla fall fått nog. Detta är mitt sista svar och kommentar till Peter Högberg. Ensidigheten är för stor för att bemötas.

Oppositionsrådsposten i Vimmerby är vakant. Ska bli spännande att se vem som väljs. Hoppas att det blir ett klokt och förståndigt val av råd av S i Vimmerby.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar