måndag 19 april 2010

Klimatförändringar och vad Vimmerby kan göra.

Hörde att 8500 forskarrapporter beskrivit att klimatförändringar är ett faktum och att det under samma period publicerats endast 6 vetenskapliga artiklar som försöker motbevisa klimatförändringar.

Sällan har Forskarvärlden varit så eniga om att vi måste göra krafttag för att minska koldioxidutsläppen. Alla måste göra sitt och Vimmerby måste nu satsa på fordonsgas. Det är inte hållbart att avstå från den möjligheten.

Västerviks kommun har idag erbjudit Vimmerby att samarbeta för att utveckla biogasen i norra Kalmar län. Vimmerby energi och miljö samt Vimmerby kommun fick inbjudan. Moderatledda Västervik har gjort fordonsgassatsning och vill hjälpa oss. En chans vi inte får missa.

Det är aldrig för sent att omvärdera och göra rätt. KLIMP-pengarna brinner inne nästa vecka men fordonsgas i Vimmerby kan ändå bli verklighet. Regionförbundet i Vimmerby har också erbjudit hjälp i form av fortbildning av politiker och tjänstemän i Vimmerby. Göran Nilsson och Kjell Bulow fick erbjudandet.Förvalta det noga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar