söndag 1 maj 2011

Söndagskrönika

Firade Valborg vid Borstingens strand. Vi började redan på em och hade grillat och eldat klart redan kl. 18 och strax efter det kom vårregnet. Härligt med lite "fåragö" till det nysådda även om det inte kom som snö.

Idag ska jag tvätta och vila. Veckan som kommer blir intensiv och intressant. Lilla alliansgruppen träffas på måndagkväll och det finns tre spännande punkter på dagordningen.

På tisdag blir det personalmöte på Heda gård i Gamleby, hos Håkan Lundgren som är vice ordf. i LRF Sydost.

På torsdag är det energiting i Växjö och på fredag ska Emilia på kalas hos Iris. På lördag är det genrep , två gånger inför dansuppvisningen med Aktiv Ungdom. Båda döttrarna ska vara med , den ena som cowboy :-)

Jag ska även lämna in en projektansökan och äska ca 600 000 från Blekinges länsstyrelse för energi och klimatsatsningar i G län. Kompeternsutveckling för att tjäna och spara pengar på energi handlar det om. Vi ska söka liknande satsningar i H och K län.

På måndag kl. 16 släpps nästa fråga i Smålandsfejden. Hjälp oss gärna att lösa frågan. På förra frågan tog vi tre placeringar och ligger nu sexa i denna ärbara kamp. www.smalandsfejden.se är adressen.

Ha en fantastisk vecka alla läsare och hör gärna av er om innehållet här på min blogg eller besök vår trädgårdblogg: Gröna fingrar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar