onsdag 29 juni 2011

Maud Olofssons 12 storverk beskrivs av Mikael Artursson. En rättfärdig hyllning till en avgående partiledare.

Peter Högberg anser att Centerpartiet och Saab är vid vägs ände. Tvärtom, Peter! Centerpartiet gör nu en stor förnyelseprocess och går in i en ny tid. 20% år 2020 är Annie Johanssons målsättning och strategin för att nå det målet har formerats.

Annie Johansson och de andra i Centerpartiets riksstyrelse kommer att klara denna målsättning. Sura Socialdemokrater som mest av allt gillar att klaga och gnälla på sitt eget och andras parti istället för att komma med konkreta förslag och en egen politik, kommer inte att kunna hindra Centerpartiets utveckling och framtidsstategi.

Centerpartiet ÄR alliansens gröna röst! Centerpartiet är småföretagarnas och hela Sveriges parti, såväl i storstäder, tätorter och på landsbygden. Den enskilda människans rätt att själv bestämma sin framtid i ett hållbart Sverige är ledstjärnan för mitt Centerparti och allas Centerparti och jag hoppas att Socialdemokraterna ägnar sig åt att driva sina egna frågor och sin egen politik istället för att ägna sig åt att smutskasta och försöka skriva ner andra partier. Man undrar varför Högberg just angriper Centerpartiet år ut och år in parallellt med att angripa sitt eget parti. Kan det vara en längtan efter något nytt och en avsaknad av något nytt inom hans parti? Vi ses i Almedalen, Peter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar