onsdag 30 juli 2014

Kristina Yngwe till Sveriges riksdag

Kristina Yngwe lyckades nästa kryssa sig till Bryssel men där lyckades Fredrik Federly lite bättre. Därför vill jag nu stötta Kristina Yngwe till Sveriges riksdag för jag tror att det verkligen behövs en ung agronom med gedigen kunskap och erfarenhet i Sveriges riksdag. 

Hon har startat en ny hemsida där man kan läsa om hennes hjärtefrågor och politiska ambitioner och hennes aktivitet för att förändra och påverka samhället. 

www.kristinayngwe.se

Du kan också följa henne på Instagram , Twitter och Facebook . Detta är en modern politiker som använder alla tillgängliga kanaler för att driva sin politik. Hon besökte Vimmerby den 16 april och då hade vi pressträff på Lindstorps kulle bland blommande backsippor . Där blommade Kristina Yngwe ut i en mycket genomtänkt dialog med journalisten Jimmy Karlsson från Vimmerby tidning. Jag imponerades av hennes beskrivningar och resonemang helt utan skriftligt manus. Hon talade sedan 45 minuter utan stolpar eller manus. Det här är en kvinna som är genomtänkt och professionell och alltid påläst. Fler såna politiker behövs i Sveriges riksdag. Hon tar inget på volley utan när hon uttalar sig så är det strategiskt genomtänkt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar