måndag 14 juli 2014

Nya företagstomter i Vimmerby och sommarträff med Centerpartiet !

Vimmerby kommun erbjuder nya företagstomter och vi är många som vill se fler företag etablera sig här. Välkommen att höra av dig till kommunens näringslivskontor om Du är intresserad av en etablering i en kommun med ett sjudande företagsklimat. 

Vimmerby är en ort med lång tradition av tillverkningsindustri och handel samt en landsbygd med framstående jord-och skogsbruksföretag. 

Nu ser vi också att besöksnäringen och tjänsteföretagen ökar sin andel i kommunen. Arbetsmarknaden  är en av de bästa i länet och kommunen satsar stort på ett ännu bättre näringslivsklimat med ännu bättre service till företagen. Flera företagslotsar är utbildade enligt Hultsfreds patenterade metod med "en väg in" för företag som kontaktar kommunen i ett ärende. 

Jag ser Vimmerby som en av de mest gynnsamma orterna i regionen för Dig som företagare. Varmt välkommen till Vimmerby. Vi politiker i Centerpartiet ska göra allt för att Du ska få den bästa etableringen och starten som en kommun kan ge Dig. Centerpartiet har den bästa företagarpolitiken. 

Detta ska vi fokusera på den 29 juli under vår sommarträff hos Rein Soovik på Smålandsbyn i Vimmerby. Riksdagsman Anders Åkesson kommer på besök och vi ska diskutera hur "Dubbelstöten" kommer att påverka vårt näringsliv i Vimmerby. Vad händer med ungdomarnas arbetsmarknad i Vimmerby om den lägre arbetsgivaravgiften för ungdomar försvinner? Vad händer inom restaurang och besöksnäring om momsen höjs? 

Viktiga frågor för Centerpartiet och avgörande för Vimmerbys företagande. 

Varmt välkomna till Centerpartiets sommarträff den 29/7 klockan 13.30. Vi bjuder på fika och intressanta samtal. Rein visar också upp sin fina anläggning och berättar om sin resa från Sagobyn till Smålandsbyn. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar