söndag 10 maj 2015

Vimmerby levererar

Igår var det studentbal i Vimmerby. Det började med baldansuppvisning i Ishallen. Över en timmas fantastisk dansuppvisning under ledning av Ann-Britt Frost med flera. 

Åsa Isaksson höll ett tal till studenterna med goda tips inför framtiden. Louise Isaksson och Charlotte Pettersson var konfernicier och Vimmerby musikkår framförde musiken till dansen. För åttonde året arrangerades denna dansuppvisning och det var mer publik än på en lokalderbymatch mellan Västervik och Vimmerby.

Därefter var det mingel i Källängen och parad med drillflickor och musikkår till stadshotellets veranda. Folkligt, festligt och fint! 

Maken, yngsta dottern och jag gick sedan på en fin välgörenhetskonsert i Vimmerby kyrka som de båda Rotaryklubbarna i Vimmerby arrangerade. Maria Möller från Västerbotten, Micael Blomkvist på gitarr och slagverk samt Carina E Nilsson från Rumskulla på flygel gav publiken mersmak så att de till och med klappades in för ett extranummer. 

En ovanlig vanlig dag i ett Vimmerby som jag verkligen trivs och vill bo och verka i tillsammans med min familj, släkt och vänner. Gemenskap och värme präglade dagen. 

Innan vi ägnade oss åt balbestyr och fotografering deltog vi i förskolan Ugglans tioårsjubileum med clown, tårta, ponnyridning, ballongsläpp och varmkorv. Ugglan är ett smycke i kyrkans verksamhet som betyder mycket för många. En förskola med personal som brinner för sin verksamhet. Tack för den tid som Emilia fick vara hos er 2005-2010.

Idag fortsätter Vimmerbys leveranser med en dansuppvisning med Aktiv ungdom i Idrottshallen. Äldsta dottern är ungdomsledare där och vi som föräldrar städar efter föreställningen. En perfekt avslutning på en fin helg i min hemstad Vimmerby. Så stolt över alla ideella krafter som finns här. Det skapar stora mervärden för oss som bor i Vimmerby. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar