söndag 11 maj 2014

El i Tyrtorp och i Båstad

Min bror ska installera solelpaneler i Solborgen i Ås där han bor med sin familj. Inför investeringen rådfrågade han mig och givetvis rekommenderas Tomas Holgersson och ett studiebesök i Tyrtorp . Det skedde i fredags och tog en bra stund. Det finns ju mycket som ska avhandlas mellan två erfarna centerpartister när de inte träffas så ofta. Provkörning av elbilen hanns med också. 

Själv är jag i Båstad och firar en gammal kursare från Ultuna som ska till att jubilera i närtid. Vi inser att vi firade hennes 30-årsdag just i Båstad och att det plötsligt gått 20 år sedan dess. 

På gårdagskvällens promenad gick vi förbi laddstation för elbilar i hamnen. Förra veckan träffades Tomas Holgersson, Roger Carlsson , Emma lindberg och jag för att diskutera snabbladdning i Vimmerby. Resultatet blir två träffar på detta tema i mitten av juni. Återkommer med mer exakt information när vi bokat föreläsare. Det kommer att bli mycket bra med en heldags fokus på ett av framtidens transportsystem, nämligen eldrift. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar