söndag 22 januari 2017

Nästa vecka

http://www.vimmerby.se/kommun-politik/kommunfullmaktige/kungorelser-och-protokoll-kf/

I länken finns kungörelsen till kommunfullmäktige den 30/1. Centerpartiet har därför gruppmöte på måndag och denna gång är vi i Tuna skola kl. 18.30.

Vi har ett antal motioner att diskutera som ska behandlas. Totalt är det 167 sidor så det är välkommet med helt digital hantering av handlingarna vilket ska genomföras i mars 2017. 

Återremissen på inriktningsbeslutet om att bygga en skola för att ersätta Astrid Lindgrens skola är inte berett ännu så den frågan kvarstår att hantera vid ett senare kommunfullmäktige i vår när BUN och KS. Gjort en djupare analys av förutsättningarna. 

På torsdag sammanträder de sex oppositionspartierna i kommunen enligt mitt uppdrag att informera som oppositionssamordnare. 

Planeringsmöte om hur den fortsatta fiberutbyggnaden ska ske är inbokat på onsdag.

Veckan avslutas med strategidag i Locknevi med Roland Åkesson och Pelle Skogberg från distriktet. Den dagen ska bli mycket spännande. Erik Paulsson , Marcus Jonmyren och Dennis Lindström är arrangörer. 

Läser en mycket intressant bok som säkert kommer att ta en del av min tid i anspråk : "Jag har också levat" av Jens Andersen och Jette Glaargard. En brevväxling mellan Astrid Lindgren och Louise Hartung. 600 brev om ett samtal om vardagen, arbetslivet, drömmarna, nyttan med litteratur, vänskapens konst och inte minst kärlekens gränser. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar