lördag 22 september 2018

Strategidag med Centerpartiet idag

Klockan 10-15 idag ska vi fokusera på vår strategi framåt.

Vi blir ett stort hungrigt gäng som ska knåda fram vårt politiska arbete framåt utifrån valresultatet. Många frågor måste diskuteras grundligt.

Leif Larsson och Lars Sandberg ska informera om förhandlingsgruppen arbete. Läser om det i Vimmerby tidning idag.

Mer info till media kommer så klart när de politiska formerna för framtidens ledarskap är satta.

Blåsten har varit kraftfull inatt och jag hoppas att den inte skapat alltför många vindfällen.

Många aktiviteter i bygden i helgen : Smaka på Tjust, Skördefest i Kristdala mm. Har jag missat något?

Javisst, sonen har seriepremiär med Onyx klockan 16 idag. Borta mot Fagerhult. Det får bli webbsändningen idag.

På https://www.alltsomsker.nu/event/kommunfullmaktige-kommunstyrelse-i-hultsfred/ finns en hel del tips. KF på måndag kväll i Hultsfred finns med men tyvärr inte att Vimmerby kommun också samlas för ett KF-sammanträde. Det är det sista sammanträdet med kommunfullmäktiges ledamöter 2015-2018. Det är en hel del personer som deltar i det sista sammanträdet eftersom de antingen valt att inte kandidera 2019-2022 eller så har de inte vunnit väljarnas förtroende. Två partier har sina sista sammanträden i KF nu och det är Liberalerna och Miljöpartiet. Valet 2022 kommer chansen på nytt att få förtroende att delta i kommunens högsta beslutande organ.

Här kan ni se vilka som slutar och vilka som börjar: http://www.vimmerby.se/kommunochpolitik/fortroendevalda.4.7e3d365215ec82458641b7ec.html

http://www.dagensvimmerby.se/nyheter/politik/e/29562/nu-ar-det-klart-har-ar-de-nya-ledamoterna-i-kommunfullmaktige/

Om jag kollat rätt så är det 19 nya namn. Varmt välkomna vill jag hälsa dem. Tillsammans skapar vi ett bra debattklimat med spänstiga debatter som för Vimmerby framåt.

De nya ordinarie ledamöterna är: Magnus Danlid, Erik Paulsson,  Lars Sandberg, Leif Larsson, Jacob Käll, Kent Skaate, Pernilla Eriksson, Mats Genfors, Ann-Marie Blomgren, Maria Lundmark, Petra Anemyr, Emil Larsson, Stefan Silverek, Peter Bengtsson, Tino Åberg, Torbjörn Sandberg, Nina Gustafsson , Johanna Cederstrand och Jacob Kant.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar