måndag 10 september 2018

TACK , 2856 C-väljare I Vimmerby

2856 Vimmerbybor valde en Centerpartisitsk röstsedel i kommunvalet. Det motsvarar 28,4% av de som röstati kommunvalet.https://data.val.se/val/val2018/valnatt/K/kommun/08/84/index.html

Valdeltagandet ökade och var 83,5% vilket är en ökning med 110 personer (0,6%)

TACK för förtroendet ! Vi gläds och är överväldigade över det starka stödet för vår närodlade politik som vi fått i kommunvalet 2018. Det är ett starkt lagarbete med många medlemmar och kandidater som bidragit med sitt engagemang. Vi har arbetat strategiskt med insändare, utspel och mött er invånare under hela mandatperioden.

Nu vill vi förverkliga det vi lovat. Ingen förskola i VOK-skogen. Så många bostäder som möjligt på centrala tomter. Utveckla och inte avveckla alla skolorna i kommunen. Satsa på solel på kommunala byggnader. Stötta småföretagen och de gröna näringarna samt besöksnäringen och industrin. Bygga upp kulturen med kulturskolan i fokus. Ge goda förutsättningar till förskolorna och äldreomsorgen. Investera med förnuft och eftertänksamhet. Sälja tomter efter en helt ny process där marknadskrafterna får råda. Minska IT-kostnaderna och konsulttjänsterna. Satsa på att transformera HR från personaladministation till strategiskt HR-arbete. Minska sjukskriviningarna. Göra Vimmerby kommun till en ännu bättre arbetsgivare.

Tillsammans bygger vi Vimmerby starkare med ansvar, mod och fantasi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar