onsdag 21 augusti 2013

Tack Stefan Löfven för att du sätter Centerpartiets profilfråga i fokus!

Stefan Löfvens taktik kanske får den motsatta effekten!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/statsvetare-s-strategi-kan-oka-stodet-for-c_8440374.svd

Jonas Hinnfors som är statsvetare beskriver att det kan bli så att Centerpartiet stärks när partiets profilfråga kommer i fokus tack vare att flera andra partier försöker profilera sig på landsbygden och attrahera landsbygdens väljare. Effekten kan bli att de stadsfokuserade partierna som Folkpartiet, Moderaterna och Miljöpartiet kommer att minska totalt sett.

Redan nu ser vi att Centerpartiet har 4,9 % och är det näst största allinaspartiet även om det bara är en mätning så är det ett säkert trendbrott, som jag ser det.

Landsbygdsfrgåorna måste lyftas när ALLA märker att urbaniseringen går allt snabbare och innebär allt mer problem. Stockholm behöver tusentals nya bostäder varje år och det byggs inte alls i den takt som motsvarar flyttströmmen till Stockholm. Lösningen är att människor kan bo där de vill med hög servicegrad på den lilla orten och med goda förutsättningar till distansarbete kombinerad med en hög livskvalité i lokalsamhället.

Lyssna på Lokalsamhällesvisan om Du tvivlar på vilket parti i Sverige som har djupaste rötterna på landsbygden och som har en vettig landsbygdspolitik som är långsiktig och inte bara är en dagslända på natthimmelen!

http://www.youtube.com/watch?v=cE0b_EFmBvk

Vill Du se och höra ett riktigt bra tal av en landsbygdspolitiker värd namnet: http://www.youtube.com/watch?v=eOgqjLhWO4k

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar