tisdag 31 mars 2015

Personalinformation om rambudgetförslaget

S och M sitter just nu i Gränsögruppen och tar de sista besluten kring vilka budgetramar som alla nämnder ska tilldelas. 

Klockan 14 ska oppositionen och hela KS informeras . Media ska informeras klockan 15. När ska all personal som sannolikt berörs informeras? Hur agerar fackförbunden på att ingen information hittills skett och om det i vissa fall kan bli så att personalen får information via bloggar eller Vimmerby tidning om de nya budgetramarna som ska beslutas den 14/4 i KS. 

Centerpartiet vill ta ansvar och inbjuder alla som vill diskutera de föreslagna budgetramarna i Plenisalen den 1/4 klockan 19. Alla är varmt välkomna. Ikväll efter att vi fått information ska vi planera innehållet i detalj utifrån den information vi får i eftermiddag. Återkommer med mer info ikväll. 

Tills dess , boka in mötet imorgon kväll som råkar infalla den 1 april. Vi är helt seriösa och skojar inte om Vimmerbys ekonomiska situation och kommunens framtid. Tillsammans ska vi hjälpas åt för att komma tillrätta med ekonomin. Kan Västervik , så kan vi! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar