lördag 2 april 2016

Vimmerby i Kungsan idag den 2 april och Vimmerbygala den 8 april!

Välkomna att besöka Kungsträdgården idag! Piroska Kallay och Peter Göransson från Vimmerby turistbyrå finns på plats.

Tillsammans med Virum älgpark, Ingebo hagar, Barnfilmbyn, Astrid Lindgrens Värld med flera marknadsför de Vimmerby kommun som besöksmål. Läs mer om det här: 

http://www.besoksliv.se/artikel/pippi-ska-saelja-vimmerby-–-i-stockholm-69338

Med ansvar, mod och fantasi tar vi tillsammans Vimmerby mot en hållbar utveckling. Styrgruppen för framtagandet av en social lokal utvecklingsplan träffades i onsdags och diskuterade vilka mål som planen ska arbeta med. Gruppen ska leverera förslag på mål utifrån de styrdokument som redan finns beslutade av kommunfullmäktige. Senast den 21 april ska gruppens medlemmar ge förslag och så träffas vi i maj för att fastställa projektledningens sammanställning av förslag på mål för planen. 

Strategiskt processarbete ska alltså ta Vimmerby kommun framåt i samverkan med näringsliv och föreningsliv. Målet är att locka fler som vill bo, leva och verka i Vimmerby och att de som redan gjort det  viktiga valet att bli Vimmerbybor ska känna sig som de vinnare de är. 

Den 8 april är det Företagargala igen och nu är det bara ett halvår sedan den senaste galan tack vare att den förläggs till våren igen. Känns väl naturligt att ha en vårgala för att utnämna 2015 års företagare, butiksanställd, Vimmerbybo, social insats mm. Ser fram emot att delta i denna gala för kommunstyrelselns räkning tillsammans med Daniel Nestor. 

http://www.vimmerbygalan.se/anmalan/

Vem blir Årets Vimmerbybo efter Stefan Bragsjö och Årerts företagare efter Anders Fransson? Maria Carlsson på Kalles lek och lattjo blev årets nyföretagare och det finns nog många som kandiderar för det priset 2015? Spänningen stiger...

http://www.vimmerby.se/press/pressmeddelanden/stefan-bragsjo-arets-vimmerbybo/Inga kommentarer:

Skicka en kommentar