fredag 27 maj 2016

Styrelsemöte med VKF idag och en hektisk tid med många aktiviteter.

Med anledning av att det är Vimmerby kommuns förvaltnings AB som äger Kulturkvarteret Astrid Lindgrens Näs AB så har jag som styrelseledamot krävt ett styrelsemöte med VKF. Det ska ske i eftermiddag. Mycket viktigt att "NÄS-affären" blir en bra affär för alla inblandade som borgar för att Astrid Lindgrens Näs får en bra fortsatt utveckling utan kommunen som ägare. Kommunens och VKFs förhandling och upplägg så att det blir en god affär är viktig så att Vimmerbyborna, familjen Eriksson och familjen Nyman med flera alla känner förtroende för affären. 

Vimmerby fiber är en annan affär som mycket kretsar kring för tillfället. Hoppas att de som ansvarar för den processen lyckas så att hela kommunen får bredband på ett mer kostnadseffektivt sätt än vad som hittills präglat Vimmerby fibers affärer. 

I övrigt är det många aktiviteter framöver: 

28 maj Vimmerby marknad. Hoppas vi ses över en kopp kaffe vid Centerpartiets traditionella monter där. Vi är många centerpartister på plats mellan 8-14 som vill diskutera kommunens utveckling med Dig.Jag finns på plats 10-12. Välkomna!

29 maj kl 15. Aktiv Ungdoms sista föreställning med föreningen som arrangör. Kulturskolans elevförening ska sedan ta över den fina barn- och ungdomsverksamheten i samverkan med Dansprofil på Vimmerby gymnasium. Båda döttrarna dansar där! 

30 maj Budgetberedning med KS AU och alla nämnderna

31 Maj Budgetberedningen fortsätter

2 juni Studiebesök på BOKLOK med Riksdagsman Anders Åkesson och lunch med VD-arna för Vimmerbyhus och ALV.

2 juni BULLERBYDAGEN, Självklart finns Centerpartiet på plats på den festliga och folkliga BULLERBYDAGEN som Vimarhem är värd för.

1 juni Tuna skolas sommarshow

5 juni Samråd med Hultsfreds kommun. 

6 juni Nationaldagsfirande i Källängen. Frågan är om det blir någon traditionell parad?

7 juni KS antar rambudget

9 juni Gamlebygymnasiets skolavslutning

10 juni Brorsonens studentfirande i Gislaved

11 juni Invigning av det tredje kapitlet på NÄS

12 juni Distriktsstyrelsemöte med C i Kalmar län

15 juni Sommarshow på Vimarskolan som maken samordnar.

16 juni Invigning av Bröderna lejonhjärta på kvällen inför den...

17 juni då den Officella invigningen av Bröderna Lejonhjärta äger rum.

17 juni Skolavslutning i Vimmerby med studentsläpp kl. 15 vid Vimmerby gymnasium där äldsta dottern äntligen springer ut under vår salut!

18 juni - 19 juni VILA och ÅTERHÄMTNING!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar