tisdag 30 juli 2013

Warmbadhusets final blev en succé!

Över 200 personer kom till Warmbadhuset igår kväll och det blev en helkväll med åtta olika uppträdanden av totalt fjorton artister. Alltifrån magdans till spontant uppträdande av begåvade Sebastian Åkesson som återigen framförde den eget skrivna låten "Drottninggatan hem".

Skönsjungnde Isabella Dahlbäck från Skåne framförde fyra låtar tillsammans med duktiga Joel Gunnarsson till proffsigt gitarrkomp av Emil Jonsson.

Mollie Lindén från Oskarshamn sjöng och spelade gitarr med Elin Namnieks och det märks att de valt studier vid oscarsgymnasiets musikestetlinje då de säkerligen har en musikalisk karriär framför sig.

Maja Bieberbach framförde en Håkan Hellström låt till eget gitarrspel. 

Det känns som att stjärnor föds på Warmbadhusets scen precis som det är tänkt och att Vimmerby kan erbjuda en publik på sommaren för framtidens artister. Vi hoppas nu att alla som lyssnat återkommer till artisterna och bokar dem till olika arrangemang framöver. Behöver Du kontaktuppgifter så hör av dig till mig eller Göran.

Det man imponeras över är den glädje över att få chansen att visa sin musikaliska begåvning som artisterna utstrålar. Kravlöst och opretentiöst, spontant och kreativt är Warmbadhusets signum. Så hoppas vi att det kan utvecklas vidare och nu vill vi uppmana alla att repetera och skriva ny musik som kan framföras nästa sommar. Vi har redan en bokning med en tjej från USA som ska repa med en jämnårig kamrat i Vimmerby via FACETIME under vintern.

Det ska bli spännande att följa alla trettio duktiga talanger framöver. Vi kommer säkert att få höra och se flera av dem många gånger i framtiden. Det ser jag fram emot .

Nu är det slut för iår och finalen blev en reunion mellan Madelene Hjelm och Göran Nachtweij som tillsammans med en kör och afrikanska trummor framförde "En värld full av liv" på ett stämningsfullt sätt.

Med minnen från fem fina sommarkvällar kommer vintern att orkas med. Jag tackar vädergudarna för det fina sommarväder vi haft och frågan är om det var det nya parasollet som Vimarhem köpt som höll regnet borta? Jag vill tro det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar