fredag 14 mars 2014

Centerpartiet har den mest offensiva valrörelsen enligt dagens Vimmerby tidning

Jimmy Karlsson har rätt när han skriver att centerpartiet i Vimmerby har den mest offensiva valrörelsen av alla partier i kommunfullmäktige. Vi har också klart flest medlemmar i vårt parti av alla partier i Vimmerby. Snart trehundra medlemmar vilket kan jämföras med socialdemokraternas 170 och moderaternas 100. 

Och vi har många aktiviteter på gång.
Valkomitten som består av Curt Tyrberg, PerÅke Svensson, Anna Svensson , Peter Karlsson, Lisbet Karlsson och Magnus Danlid  samt undertecknad jobbar intensivt och kommer att ha valmanifestet för Centerpartiet klart i mitten av april. Då kommer vi att presentera hur vi vill att Vimmerby ska förbättras och utvecklas. 

Den 20 mars kommer Karin Helmersson från Kalmar läns distrikt och peppar alla som kandiderar till fullmäktige. Valarbete och valkampanj ska fokuseras på hela kvällen. 

Den 14 april kommer Anders Åkesson till vår måndagslunch på Oxgården och sedan ska vi försöka få till en träff med ALVs nye VD Joakim Johansson . Hoppas att det lyckas. Företagsbesök ska vi också hinna med. 

Den 16 april kommer Kristina Yngwe till Vimmerby och vi ska göra flera företagsbesök tillsammans med henne och på kvällen blir det ett kretsmöte inför valet till Europaparlamentet. Kristina Yngwe är Centerpartiets andranamn på listan till EP efter Kent Johansson och före Fredrik Federley . Den 25 maj är det val till Europaparlamentet och vi ska försöka få mer än de 40% av Vimmerbyborna som brukar rösta i detta val att gå till vallokalerna och avge sina röster. En medborgerlig rättighet och skyldighet som jag ser det. 

Fler aktiviteter planeras men dessa kan väl räcka för dagen...

Valtemperaturen är redan hög i Centerpartiet i Vimmerby. Tillsammans får vi hela Vimmerby att växa. Vår närodlade politik kan var fjärde innevånare i Sverige rösta på enligt en undersökning som jag läste om igår. Många tilltalas av vår politik som innebär att man själv får bestämma mer över sin vardag och sin framtid. Att besluten ska tas nära människorna och att det lokala är det centrala . En närodlad politik helt enkelt. Är du trött på det gamla? Vi har det förnybara! 

Jag noterar med glädje att fler och fler läser mina tankar här på bloggen. Varmt välkomna att läsa!

Diagram över Blogger-sidvisningar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar