fredag 17 juni 2016

Invigning av Bröderna Lejonhjärta

En helt sagolik och fantastisk invigning hade jag äran att uppleva igår kväll tillsammans med min familj och många andra djupt imponerade människor. Grattis till en riktig fullträff,Ulrika , Nils och Jocke och alla inblandade! Allt klaffade perfekt och ingen detalj har lämnats åt slumpen. Välgjort, välregisserat, välrepeterat , mycket väl genomfört! Superlativerna räcker inte...Kvalité rakt igenom och skådespelarna gjorde alla en imponerande insats liksom alla runt omkring och inte minst de som under ett helt år slitit och kämpat för att få allt klart till idag. 10.30 den 17 juni öppnar Bröderna Lejonhjärta. Den är redan en SUCCÈ! GRATTIS ALV!

Åk till Sveriges mest välskötta och storsatsande park! Den ligger i Vimmerby och det är det bästa av allt tycker jag. Tack Astrid Lindgren för dina sagor och Tack sagobröderna Rein Soovik, Per Jalminger och Tommy Isacsson som påbörjade denna saga utan slut! Ni förtjänar kommunens guldmedalj och hederspris för att ni hade modet och fantasin att börja bygga Sagobyn och att ni tog det ansvaret för Astrid  Lindgrens uppväxtkommun. 

Slutligen riktar jag ett STORT TACk till Saltkråkan som överträffat alla förväntningar som vi i kommunen hade när vi sålde en stor andel av parken till er. 

VARMT VÄLKOMNA TILL VIMMERBY ALLA! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar