fredag 23 september 2016

Annie Lööf talar klokt i Stockholm idag på vårt förtroenderåd

Engagerat, intressant och varmt tal om vår närodlade politik och vad den betyder för Sverige. 

Annie Lööf förklarar bland annat hur lite medel som regeringen satsar på miljö- och klimatarbetet. Centerpartiet har fått det förnybara att växa, att kemikalier i vår närhet att minskas och att vi använder antibiotika ännu mer sparsamt och med förnuft i både sjukvården och jordbruket. Ledarskap i miljöfrågan är viktigast nu och på den punkten sviker inte Centerpartiet. 

Tillsammans i hela landet ska vi förklara vad ett nytt ledarskap för Sverige skulle innebära för alla oss som bor, lever och verkar i alla delar av Sverige, i storstad, på landsbygden och i olika landsdelar.

Tudelningen av landet är tydlig idag tyvärr med vår nuvarande regerings politik. Vår närodlade politik däremot med fokus på fler riktiga  jobb och ökad trygghet med satsningar på fler poliser är avgörande för att bryta tudelningen.  Arbetet mot brott i samhället är avgörande för att skapa ett mindre tudelat samhälle. 

Nu är det två år till valet och nu skapar vi grunden för ETT NYTT LEDARSKAP FÖR SVERIGE. Tillsammans med vår kunniga, professionella och färgstarka partiledare Annie Lööf ska vi lyckas med uppdraget att ge Sverige ett nytt och bättre ledarskap. Jag håller med Jonas Sjöstedt. Annie Lööf är också min favoritpolitiker. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar