måndag 5 september 2016

Måndag morgon, politik i fokus

Läser en artikel om de olika partiernas placering på vänster-högerskalan och att denna skala inte längre räcker till för att beskriva skillnaderna mellan partierna. 

På bilden nedan finns två andra bilder som försöker beskriva skillnader mellan partiernas ideologi. För mig är de intressanta inför nästa vals regeringsbildning på både nationell, regional och lokal nivå. 

Under hösten ska vi diskutera strategi för hur Kalmar län ska uppnå målet att få två riksdagsmandat. Det målet är satt och fokus är nu att fylla målet med verkstad så att det kan uppnås. Självklart kommer det att krävas hårt arbete men jag tror starkt på denna möjlighet efter att återigen ha träffat de framtida ledarna i Centerpartiet i Kalmar län. Ledarskapsakademin som genomförs nu består av ett helt gäng hungriga centerpartister som vill lägga tid, kraft och engagemang på politik. 

Vimmerbykretsen ska dra sitt strå till stacken och ikväll träffas vi för att arbeta med vår politiska strategi på kort och lång sikt. 

Den 15 september arrangerar vi ett kretsmöte med fokus på den nya polisorgansiationen och vad som behöver åtgärdas kring den. Vår kampanj "Fler poliser i Kalmar län" med namninsamling som pågått under hela sommaren kommer att avslutas och namnlistorna kommer att överlämnas till riksdagsman Johan Hedin. Det blir pressträff och öppet möte på kvällen i Hultsfred i samverkan med Vimmerbykretsen. Har du ännu inte skrivit på så finns chansen att göra det digitalt här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTn5VI5oaAjsy4aZZtxSPW8W8EPmUu4zfbWNXDh2WkSTUJLA/viewformInga kommentarer:

Skicka en kommentar