torsdag 28 september 2017

Centerstämman i Malmö är invigd

Magnus Ek har nyss invigningstalat och han börjar 1917 i sitt tal, i Läckeby, på en kulle samlades 8 unga som ville förbättra förutsättningarna för företagande och jämställdhet mm. . De startade det som idag är CUF, Centerpartiets ungdomsförbund. 

Ett starkt tal och en bra början på fyra dagar med närodlad politik. Magnus Ek besökte Vimmerby på min födelsedag den 31 augusti. Vi samtalade om hur Östergötland och Kalmar län/Småland skulle kunna samverka bättre. Infrastrukturfrågorna, småföretagandet, jord, skog och besöksnäringen är de politikområden som vi kom fram till skulle kunna förbättras om vi samarbetade mer över länsgränsen. Jag vill arbeta tillsammans med Magnus Ek i Sveriges Riksdag. Han liksom jag kandiderar 2018. Jag ber om ert förtroende att få göra Kalmar län starkare i Sverige, Östra Sverige starkare i landet. 

Snart ska Annie Lööf tala och inspirera oss alla som samlats i Malmö till att lyfta vår närodlade politik ytterligare ett snäpp. Vi behöver ett nytt ledarskap. Med fokus på framtidens närodlade politik.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar