torsdag 19 oktober 2017

Fälldinpristagaren Roland Åkesson på besök

Centerpartiet i Vimmerby hade ett välbesökt och mycket bra kretsmöte igår kväll på anrika Storebro herrgård. Den nya ägaren Tord Hjärpe visade oss runt och var en utmärkt värd för oss. Mycket intressanta berättelser om herrgården som snart är 200 år gammal. Ibland önskar man att väggarna kunde tala. 

Storebros eldsjäl Ivar Gustafsson lär ha stått vid den fina flygeln, smekt fernissan och förklarat för medarbetarna som byggde båtar att så här blank ska finishen i båtarnas inredning vara...

Kvällen inleddes av Roland Åkesson som beskrev utifrån sina erfarenheter som KSO i Mönsterås under hela 30 år hur vi i Vimmerby skulle kunna arbeta för att återta ledarskapet. Roland Åkesson utgick från vår strategidag i Ytterbo bygdegård i januari där han också medverkade och flyttade fram oss till att fokusera på valdagen 9 september 2018 och vad som behöver göras innan dess. 

Vi behöver skapa en berättelse om det Vimmerby som vi vill skapa tillsammans med medborgarna. 

Efter Roland Åkessons föreläsning gjorde vi en SWOT under ledning av Jacob Käll och det arbetet ska ligga till grund för vårt valprogram. 

En bra kväll med mycket energi och samtal om aktuell politik blandat med fokuserat arbete för att vinna val. En bild från vår träff i januari 2017. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar