torsdag 14 juli 2016

V-sommar som i Världens bästa sommar!

Min sommar finns i Vimmerby och i Västervik och då och då i Visby! De tre V-na som kompletterar varandras besöksnäringar. Gotlandsbåten sammanbinder förträffligt och det finns en stor utvecklingspotential av en redan framgångsrik tredelad destination i östra Sverige. 

Vimmerby- världens mest lekfulla destination med Astrid Lindgrens Värld som det stora loket för en växande besöksnäring där Virums Älgpark, Ingebo hagar och Astrid Lindgrens Näs mm berikar upplevelsen. Kransorterna Tuna, Frödinge, Södra Vi, Gullringen, Pelarne, Rumskulla levererar natur- och kulturupplevelser i stor mängd och av hög kvalité.

Västervik- Sveriges bästa sommarstad med den vackra skärgården och havet som det starkaste dragplåstret. Tjust är fullt med vackra platser att besöka med Loftahammar, Gamleby, Hasselö, Idö, Rätö mm som förgyller bygden. 

Visby- även det en sommarstad av stora mått. Kultur och historia kombinerad med matupplevelser och fantastiska stränder. 

V-tecknet kännetecknar en framgångsrik region! Välkomna till V-regionen med Världens bästa sommarorter som även levererar livskalité året runt för oss som lever, bor och verkar här. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar