tisdag 5 juli 2016

Warmbadhuset 2016 hade rekordpublik på premiärkvällen

Minst 300 personer hade samlats och våra gäster från Stockholm (Joel Gunnarssons bandmedlemmar) var mycket förvånade över den stora publiktillströmningen. Efter spelningen var de imponerade över publikens ödmjuka och positiva attityd med handklappningar till sista låten mm. 

Kul när landsbygden levererar och imponerar på "storstadsfolket"

Kvällen som var Joels med vänner och som han kallade STHLM TAKE OVER blev en succe med ett strålande soligt väder. Sebastian Åkesson och Isabell var suveräna och Alice Hartvig från Hultsfred var en färgstark och mycket begåvad talang och för mig en ny och välkommen bekantskap. 

Joel avslutade kvällen med bandet och de framförde sin Spotifysucce "Far from Grace" och en nyskriven låt som lanseras i dagarna och som heter EASY och handlar om hur det är att lämna sin hemstad. Passade mycket bra att framföra just i Joels hemstad. Och den var riktigt bra, minst lika bra som "Far from Grace"

Välkomna nästa vecka! Då blir det 8 olika artister som du kan läsa mer om på Ellen Larsson blogg om Warmbadhuset. http://nouw.com/warmbadet
Hon är kommunal sommarjobbare iår och har inlett fantastiskt starkt. Hon skrev en egen text inför premiärkvällen som hon framförde till Göran Nachtweijs komp. Melodin var Kents Sverigelåt. En härlig start på kulturkvällarna och många tog en sväng in till konstutställningen i pausen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar