tisdag 19 juli 2016

Warmbadhusets tredje kväll blev ELIN NAMNIEKS succekväll!

Magiskt var det och fullt med folk för tredje kvällen och inget regn!

Göran, Ellen och jag som arrangerar dessa kvällar i samverkan med Vimmerby Konstförening, Studieförbundet Vuxenskolan, Vimarhem och Vimmerby kommun är så tacksamma för alla som söker sig till Warmbadhusets scen varje måndag kväll i juli för sjätte året i rad. 

Första kvällen år 2010 var det väl 50 personer men nu kommer det hundratals varje gång och vi blir lika förvånade varje gång. 

MEN det är tack vare artisterna som levererar toppkvalité, kväll efter kväll. 

Eget material i allt större omfattning framförs och om en vecka blir det finalkväll med vår sommarvärd Ellen Larsson i fokus tillsammans med åtta andra artister. Mer om vilka och presentationer finns på Warmbadhusets nya blogg som Ellen Larsson startat iår. http://nouw.com/warmbadet

Nytt för iår är att vi gav bort två av kvällarna till två artister som verkligen varit med från början och som nu är etablerade på riktigt. Joel Gunnarsson och Elin Namnieks.

Det blev två fullträffar och dessa fantastiska personer har tagit sitt värdskap på största allvar och engagerat sig till 100 % och levererat egen musik tillsammans med sina vänner. TACK för er medverkan! 

Hoppas vi ses den 25 juli då vi avslutar årets kulturkvällar vid Warmbadhuset. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar