söndag 19 augusti 2018

Vecka 34, valrörelsevecka

Nu är alla valaffisher uppe och Göran Schill har renoverat skyltar tillsammans med Magnus Danlid. Göran har gjort detta sedan valet 1968. Det kallar jag engagemang. 50 års demokratiarbete. 1968 var jag 2 år. Tack Göran för allt fix och kampanjarbete genom åren. Han har också kört vårt valsedelutskick till POSTNORD i Nässjö så tack vare Göran och alla som bladat i valsedlar i vår folder så kommer alla hushåll att få vår valinformation och två valsedlar per val denna vecka. Drygt 7700 hushåll har vi i kommunen.

Måndag : Sofia Jarl möter Vimmerbybor på Bakfickan 9.30. Media inbjuds att närvara. Tema för samtalet är jämställdhet och giftfri miljö.

Tisdag: Arbetsutskottet sammanträder hela dagen. Jag gör ett uppehåll och Peter Fjällgård tjänstgör under lunchen eftersom Svenst Näringsliv bjudit in mig till en lunch i Västervik. Åter 15.00 så att jag får diskutera de gröna näringarnas situation på grund av torkan.

Tisdag kväll: Kommunals politikerutfrågning på NOSSEN.

Onsdag: Förtidsröstningen börjar i plenisalen. Öppet 11-17 http://www.vimmerby.se/kommunochpolitik/valochfolkomrostningar/hurrostarman/fortidsrosta.4.5d6e3b7f163f3c0e0cb47c4d.html

Tjänstgör som lärare i Gamleby med nya kurser i entreprenörskap.

Onsdag kväll: LRFs debatt i TUNA. Peter Karlsson företräder C men vi är många grönklädda som hejar fram honom i bygdegården när Åke Hammarskjöld och Per-Åke Svensson frågar ut politikerna från 9 olika parter.

Torsdag: Johan Hedin besöker Hultsfred

Fredag: Gamleby

Lördag: Kampanj utanför Lindex och sedan direkt till Hultsfreds marknad för att bemanna Hultsfreds tält där.

Söndag : Vice partiordförande Anders W Jonsson besöker länet i två dagar. På måndagen deltar han i en aktivitet som Leif Larsson samordnar kopplat till Landstingsvalet. Anders W Jonsson är barnläkare och särskilt fokuserad på sjukvårdsfrågor och omsorgsfrågor. LSS är ett av de ämnen som han gör skillnad i.

Ha en fin vecka alla och hoppas vi ses och hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar